Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#46

Overall Rank

Name : Md. Samiul Alif
ID : 25061166
Full Mark

30

Your Mark

7.75 (25.83) / Failed

Attempt

9 (30%)

Avoid

21 (70%)

Correct

8 (27%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

30 Aug 2025, 08:08 PM

Duration

১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫.৮৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Two-thirds of the mega city -----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

2) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) universities, are

3) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

4) Educating all people ------ a mammoth task.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

5) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) is

6) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) has

7) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) deserves

8) Two-thirds of the children ------- present in the function.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) were

9) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
C) All of it depends on you

10) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) has been

11) Slow and steady ----- the race.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) wins

12) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) Are

13) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) was

14) At least one of the students –––––––– full marks every time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) gets

15) Twenty years ------ since my mother died.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) have passed

16) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) has

17) Ram as well as Rahim ------ there
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

18) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

19) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

20) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

21) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) has increased

22) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) One of the players

23) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) are

24) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Everybody has gone there

25) Take five lakhs ------- a good amount.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

26) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
You didn't attempt
Correct Answer:
C) number and person

27) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

28) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

29) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

30) There ----- twelve months in a year
You didn't attempt
Correct Answer:
C) are

Loading...