Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২৫৩ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#4

Overall Rank

Name : ওয়ামিয়া ইমা বৃষ্টি
ID : 25050640
Full Mark

30

Your Mark

27.5 (91.67) / Passed

Attempt

30 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

28 (93%)

Wrong

2 (7%)

Submitted

30 Aug 2025, 10:08 PM

Duration

১২৫৩ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ২৮টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯১.৬৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২৫৩ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) Are

2) Choose the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) All of it depends on you

3) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) was

4) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) universities, are

5) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

6) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

7) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

8) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

9) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

10) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

11) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

12) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) were

13) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

14) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) has been

15) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) has

16) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) has increased

17) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

18) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

19) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

20) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

21) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

22) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

23) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

24) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) has

25) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) gets

26) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) have passed

27) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

28) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

29) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

30) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

Loading...