Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#6

Overall Rank

Name : Md. Motasim billah
ID : 25060870
Full Mark

30

Your Mark

26.5 (88.33) / Passed

Attempt

29 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

27 (90%)

Wrong

2 (7%)

Submitted

30 Aug 2025, 11:08 PM

Duration

৯ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৮.৩৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

2) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) is

3) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

4) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

5) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) has increased

6) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

7) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

8) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has

9) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

10) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

11) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

12) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) Are

13) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) was

14) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) has

15) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

16) Choose the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) All of it depends on you

17) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) have passed

18) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

19) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

20) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

21) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) gets

22) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

23) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) has been

24) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) universities, are

25) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

26) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

27) Choose the correct sentence:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

28) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

29) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

30) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) were

Loading...