Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২০ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#45

Overall Rank

Name : Tasnia Rahman
ID : 25050043
Full Mark

30

Your Mark

8.5 (28.33) / Failed

Attempt

11 (37%)

Avoid

19 (63%)

Correct

9 (30%)

Wrong

2 (7%)

Submitted

01 Sep 2025, 06:09 AM

Duration

২০ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৮.৩৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২০ মিনিট ১২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

2) There ----- twelve months in a year
You didn't attempt
Correct Answer:
C) are

3) ------- there any cars on the street?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) Are

4) You are the man who ----- always troubled me.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) has

5) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) deserves

6) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) are

7) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) universities, are

8) Reading novels ---- my favorite pastime.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) is

9) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

10) Two-thirds of the children ------- present in the function.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) were

11) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) has been

12) Many a man ----- succumbed to such temptation.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) has

13) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

14) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) is

15) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

16) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

17) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) is

18) One of the crucial ------ traffic jam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) problems is

19) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
C) All of it depends on you

20) At least one of the students –––––––– full marks every time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) gets

21) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) are

22) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

23) Twenty years ------ since my mother died.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) have passed

24) A basket of eggs ------ sold.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) was

25) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

26) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

27) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

28) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

29) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

30) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) has increased

Loading...