Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২০ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#42

Overall Rank

Name : Tutul Debnath
ID : 25061276
Full Mark

30

Your Mark

11.25 (37.5) / Failed

Attempt

20 (67%)

Avoid

10 (33%)

Correct

13 (43%)

Wrong

7 (23%)

Submitted

01 Sep 2025, 02:09 PM

Duration

২০ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৭.৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২০ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

2) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) was

3) Choose the correct sentence:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

4) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) were

5) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) has been

6) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) gets

7) Four and four ----- eight.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) makes

8) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) have passed

9) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

10) Educating all people ------ a mammoth task.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

11) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Everybody has gone there

12) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
C) All of it depends on you

13) Slow and steady ----- the race.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) wins

14) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) has

15) Reading novels ---- my favorite pastime.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) is

16) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) universities, are

17) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

18) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

19) Many a man ----- succumbed to such temptation.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) has

20) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

21) ------- there any cars on the street?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) Are

22) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

23) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

24) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

25) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

26) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

27) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) has increased

28) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

29) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

30) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) are

Loading...