Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#49

Overall Rank

Name : Borhan Hossain
ID : 25050795
Full Mark

30

Your Mark

-0.25 (-0.83) / Failed

Attempt

1 (3%)

Avoid

29 (97%)

Correct

0 (0%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

03 Sep 2025, 12:09 AM

Duration

০ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ০টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -০.৮৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ১২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) has increased

2) There ----- twelve months in a year
You didn't attempt
Correct Answer:
C) are

3) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

4) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

5) Slow and steady ----- the race.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) wins

6) Two-thirds of the children ------- present in the function.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) were

7) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) has been

8) Reading novels ---- my favorite pastime.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) is

9) Ram as well as Rahim ------ there
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

10) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Everybody has gone there

11) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) is

12) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) universities, are

13) Four and four ----- eight.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) makes

14) You are the man who ----- always troubled me.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) has

15) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

16) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) deserves

17) One of the crucial ------ traffic jam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) problems is

18) Educating all people ------ a mammoth task.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

19) A basket of eggs ------ sold.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) was

20) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) are

21) At least one of the students –––––––– full marks every time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) gets

22) Take five lakhs ------- a good amount.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

23) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) One of the players

24) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) are

25) ------- there any cars on the street?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) Are

26) Many a man ----- succumbed to such temptation.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) has

27) Twenty years ------ since my mother died.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) have passed

28) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
C) All of it depends on you

29) Two-thirds of the mega city -----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

30) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
You didn't attempt
Correct Answer:
C) number and person

Loading...