Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৭৮৮৯ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#47

Overall Rank

Name : Shaila mitu
ID : 25081654
Full Mark

30

Your Mark

5 (16.67) / Failed

Attempt

15 (50%)

Avoid

15 (50%)

Correct

7 (23%)

Wrong

8 (27%)

Submitted

13 Sep 2025, 09:09 AM

Duration

৩৭৮৮৯ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ৭টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৬.৬৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৭৮৮৯ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) has

2) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

3) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

4) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

5) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

6) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) have passed

7) Many a man ----- succumbed to such temptation.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) has

8) At least one of the students –––––––– full marks every time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) gets

9) A basket of eggs ------ sold.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) was

10) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) are

11) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) were

12) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) has increased

13) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) are

14) Educating all people ------ a mammoth task.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

15) Two-thirds of the mega city -----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

16) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

17) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

18) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) universities, are

19) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
C) All of it depends on you

20) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

21) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Everybody has gone there

22) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) has been

23) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) One of the players

24) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

25) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) wins

26) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) deserves

27) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) problems is

28) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

29) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

30) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) Are

Loading...