Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#8

Overall Rank

Name : Sabiha
ID : 25061185
Full Mark

30

Your Mark

26.25 (87.5) / Passed

Attempt

30 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

27 (90%)

Wrong

3 (10%)

Submitted

23 Sep 2025, 07:09 PM

Duration

১২ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৭.৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

2) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

3) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

4) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) has

5) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

6) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) universities, are

7) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) has

8) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

9) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

10) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

11) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

12) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

13) Choose the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) All of it depends on you

14) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

15) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

16) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) has been

17) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) were

18) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

19) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

20) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) Are

21) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

22) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) have passed

23) Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

24) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) has increased

25) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) gets

26) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

27) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

28) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

29) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

30) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) was

Loading...