Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#13

Overall Rank

Name : Unpredictable
ID : 25071478
Full Mark

30

Your Mark

24 (80) / Passed

Attempt

29 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

25 (83%)

Wrong

4 (13%)

Submitted

08 Oct 2025, 09:10 PM

Duration

৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

2) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

3) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has

4) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

5) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

6) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) gets

7) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

8) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) was

9) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

10) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) have passed

11) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) problems is

12) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

13) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) were

14) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

15) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) Are

16) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

17) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) are

18) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) was

19) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

20) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) has increased

21) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

22) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

23) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

24) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) has

25) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

26) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

27) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) has been

28) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

29) Choose the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) All of it depends on you

30) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) universities, are

Loading...