Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২০ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#44

Overall Rank

Name : Belal hossen Badhon
ID : 25071482
Full Mark

30

Your Mark

10.5 (35) / Failed

Attempt

23 (77%)

Avoid

7 (23%)

Correct

13 (43%)

Wrong

10 (33%)

Submitted

13 Oct 2025, 10:10 PM

Duration

২০ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২০ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) was

2) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) has increased

3) Many a man ----- succumbed to such temptation.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) has

4) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

5) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) deserves

6) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) have passed

7) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) problems is

8) Choose the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) All of it depends on you

9) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

10) Slow and steady ----- the race.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) wins

11) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) is

12) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) gets

13) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

14) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

15) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) has

16) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) Are

17) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

18) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) has been

19) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) was

20) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

21) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) universities, are

22) Four and four ----- eight.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) makes

23) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

24) Educating all people ------ a mammoth task.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

25) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) are

26) Choose the correct sentence:
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

27) There ----- twelve months in a year
You didn't attempt
Correct Answer:
C) are

28) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

29) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

30) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) were

Loading...