Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#37

Overall Rank

Name : Noushin Anjum Orpa
ID : 25061385
Full Mark

30

Your Mark

12.75 (42.5) / Failed

Attempt

24 (80%)

Avoid

6 (20%)

Correct

15 (50%)

Wrong

9 (30%)

Submitted

14 Oct 2025, 08:10 PM

Duration

১১ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪২.৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has

2) Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) Everybody has gone there

3) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

4) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) has

5) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

6) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) number and person

7) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

8) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) has been

9) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

10) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) are

11) At least one of the students –––––––– full marks every time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) gets

12) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

13) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) is

14) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) were

15) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) has increased

16) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) wins

17) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) are

18) ------- there any cars on the street?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) Are

19) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) universities, are

20) Educating all people ------ a mammoth task.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) is

21) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

22) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) problems is

23) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) have passed

24) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) is

25) A basket of eggs ------ sold.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) was

26) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) was

27) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

28) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

29) Choose the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) All of it depends on you

30) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

Loading...