Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

30

Total Mark

30 X 1 = 30

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#40

Overall Rank

Name : Md.Sifat Talukder
ID : 25071451
Full Mark

30

Your Mark

10.75 (35.83) / Failed

Attempt

27 (90%)

Avoid

3 (10%)

Correct

14 (47%)

Wrong

13 (43%)

Submitted

16 Oct 2025, 09:10 AM

Duration

১১ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩০টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৮৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Better transportation –––– commerce and enabled larger flows of supplies.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) has increased

2) Twenty thousand roses ------- nothing in comparison to this marigold.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) are

3) Bread and butter ------ a popular weekend breakfast.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) is

4) Educating all people ------ a mammoth task.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) is

5) A basket of eggs ------ sold.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) was

6) How many engineering —— —— there in Bangladesh?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) universities, are

7) Two-thirds of the children ------- present in the function.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) were

8) You are the man who ----- always troubled me.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) has

9) Two-thirds of the mega city -----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) has been destroyed by dynamite

10) One of the crucial ------ traffic jam.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) problems is

11) Reading novels ---- my favorite pastime.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) is

12) Four and four ----- eight.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) makes

13) Choose the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) One of the boys is meeting me today

14) 'Subject-Verb Agreement' refers to ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) number and person

15) The principal along with his students ------ planting trees of two hours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) has been

16) The young entrepreneur as well as her sales team members ------ praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) deserves

17) Choose the correct words to complete the sentence ------ in the field is feeling sick.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) One of the players

18) Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) Three-fourths of the road has been pitched.

19) The files of any computer  vulnerable to electronic age thieves.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) are

20) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) Everybody has gone there

21) Choose the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
C) All of it depends on you

22) Take five lakhs ------- a good amount.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) is

23) Many a man ----- succumbed to such temptation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) has

24) There ----- twelve months in a year
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) are

25) Slow and steady ----- the race.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) wins

26) Twenty years ------ since my mother died.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) have passed

27) ------- there any cars on the street?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) Are

28) Ram as well as Rahim ------ there
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) was

29) At least one of the students –––––––– full marks every time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) gets

30) The Headmaster and Secretary ----- present at the last meeting.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) was

Loading...