Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Total Questions

20

Total Mark

20 X 1 = 20

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#5

Overall Rank

Name : Mostakim Billah Galib
ID : 25050555
Full Mark

20

Your Mark

7.5 (37.5) / Failed

Attempt

10 (50%)

Avoid

10 (50%)

Correct

8 (40%)

Wrong

2 (10%)

Submitted

05 Jun 2025, 05:06 PM

Duration

৫ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ২০টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৭.৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৫১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) “Giving someone the cold shoulder” means-
You didn't attempt
Correct Answer:
D) ঘ) To ignore somebody

2) “A Passage to India” is written by-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) ক) E M Forster

3) Hasan has read most of the ____ of Shakespeare.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) ঘ) works

4) For God’s sake, hold your tongue and let me love” occurs in a novel by-
You didn't attempt
Correct Answer:
D) ঘ) Rabindranath Tagore

5) Which word is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) ঘ) Proceeds

6) The word “flying” in the sentence “Look at the flying bird” is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) participle

7) Complete the sentence. If I were you, I ____ take the money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) would

8) Identify the word that remains the same in plural form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) ক) deer

9) Identify the correctly spelled one.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) ক) Caesarian

10) What is the correct indirect form of: He said, “You had better see a doctor”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) ক) He advised him to see a doctor.

11) Would you please find out Bangladesh _____ the map?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) on

12) What is the meaning of “musk”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

13) “September on the Jessore Road” is written by-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) খ) Allen Ginsberg

14) Liza had given me two____
You didn't attempt
Correct Answer:
D) ঘ) pairs of jeans

15) To doctor an animal means-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) খ) To sterilize it

16) What is the function of a topic sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) গ) To present the main idea

17) Fill in the gap with the correct form of the verb: The police _____ informed yesterday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) ঘ) were

18) Identify the determiner in the sentence “Bring me that book”
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) that

19) What is the meaning of “musk”?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) গ) a substance used in making perfume

20) Go and catch the falling star. Here the “falling” is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) গ) An adjective

Loading...